Workshop-deltakerne utenfor Rosfjord Strandhotell i Lyngdal. (Foto: Swipload)

Publisert: 23.10.20

Vellykket workshop i Lyngdal

Biltema, Nordic Door, Berry Alloc og Lindab deltok på workshop for å løfte Swipload videre.

Flere kjente transportkjøpere samlet seg på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal for å diskutere hvordan Swipload fremover kan utvikles videre.

- Swipload er en moderne digital plattform jeg har stor tro på. Det var kjekt å få komme hit og delta på en slik workshop, og ikke minst møte andre logistikkansvarlige fra bransjen.

Det sa Erlend Borge fra Biltema Norge.

- Som et ekstra nettverk

Fokuset var å se på hvordan hverdagsutfordringene til transportkjøpere kan løses på en enklest mulig måte.

Borge mener Swipload er en tjeneste de aller fleste norske bedrifter, samt norsk transportnæringsliv, nå kan få mye verdi ut av.

- En sentral del av mitt ansvarsområde som Etableringsansvarlig i Biltema Norge er blant annet å sørge for transport av varer mellom varehusene og lokasjonene våre i Norge, forteller Borge.

Dermed har han ofte, og til tider daglig, behov for å skaffe seg rask, sikker og effektiv transport fra og til ulike steder i Norge. 

- Behovet mitt varierer som oftest både i størrelse og fraktvinduer.

- Det er her Swipload løser et sentralt problem for meg. Plattformen gir meg tilgang på transportører utover det nettverket jeg allerede har fra før. Via Swipload får jeg raskt prisforespørsler fra lokale transportører eller andre interesserte som befinner seg i området varene skal fraktes fra og til. 

Erlend Borge, Etableringsansvarlig i Biltema Norge, under Swiploads workshop i Lyngdal. (Foto: Swipload)

Han understreker det sentrale ved å bruke Swipload:

- Man vet jo ikke om alle transportørene som faktisk befinner seg i et område, eller som skal passere gjennom det. Via Swipload når jeg disse - raskt og enkelt. Det gir meg stor verdi i hverdagen.

Løser behovet

Borge har publisert oppdragsforespørsler via Swipload jevnlig de siste månedene.

- Samtlige av oppdragene jeg har publisert via Swipload har gitt respons i form av prisforespørsler fra ulike transportører. Her har Swipload løst behovet mitt i over 95 % av tilfellene, vil jeg anslå. Dette er en sikker, rask, enkel og fremtidsrettet måte å tenke transport på, mener han.

- Jo mer av mine behov som kan løses gjennom moderne digitale tjenester som dette, jo bedre er det – både for meg, transportbransjen og ikke minst miljøet.

Daglig leder i Swipload, Stian Vere, setter pris på skussmålene fra Borge og Biltema.

- Det gir oss en boost når man vet at man kan tilby konkret verdi til en stor og kjent norsk varehandler som Biltema Norge. Nå skal vi skreddersy Swipload ytterligere slik at store varehus og andre produksjonsbedrifter kan skaffe seg sikker, pålitelig og konkurransedyktig norsk transport raskt og enkelt. 

- Man vet gjerne ikke om alle transportørene som faktisk befinner seg i et område. Via Swipload når jeg disse - raskt og enkelt. Det gir meg stor verdi i hverdagen.

Erlend Borge
Etableringsansvarlig, Biltema Norge

Vil du vite mer?

Ønsker du brukertilgang i Swipload - Send oss en henvendelse i kontaktskjema HER, så tar vi kontakt.

OBS! En del av policyen vår er å kvalitetssikre transportørene våre. Derfor må vi manuelt registrere deg i systemet vårt. Derfor kan det også ta noe tid før du hører fra oss, men vi gjør vårt ytterste for at dette ikke skal ta lengre tid enn én virkedag.