Reime Transport har fått flere maskinfraktoppdrag fra Swipload i løpet av det siste halvåret. (Foto: Reime Transport)

Publisert: 03.08.21

Øker i antall maskinoppdrag

Tall fra første halvår 2021 viser en sterk økning innen maskinfraktoppdrag hos Swipload. Dette kommer sjåførene til gode, mener Reime Transport.

Stadig flere transportoppdrag formidles nå via Swipload. Iløpet av årets første halvår ble det satt flere omsetnings- og oppdragsrekorder på transportplattformen.

- Vi ser at vi er blitt kjent i markedet, og stadig flere transportører og bedrifter med fraktbehov har benyttet seg av fraktløsningen vår. Det er vi selvsagt godt fornøyd med, sier Stian Vere, CEO i Swipload.

At det vil komme stadig flere maskinfraktoppdrag på Swipload fremover ser han på som sannsynlig.

- Man kan aldri garantere noe. Samtidig har vi fått flere tilbakemeldinger på at løsningen vår egner seg godt innen maskinfrakt-segmentet. Her kan jeg bekrefte at vi er i dialog med flere svært spennende aktører som kan gi mye moro fremover. Vi skal stå på videre.

Lever drømmen

En av sjåførene som har benyttet Swipload hyppig det siste halvåret er Marie Reime Røthe, som på Voss driver transportselskapet Reime Transport.

Til vanlig kjører hun oppdrag på Sør-Vestlandet, men tar gjerne lengre turer unna om muligheten byr seg.

- Å kjøre bil er alt jeg bryr meg om, selv om det til tider kan være hardt å konkurrere med de store om oppdrag, sier Reime.

Seriøse oppdragsgivere

Reime Transport er spesielt fokusert på maskinfrakt og landsbruksutstyr. Ved å være registrert i Swipload får hun varslinger om ledige fraktoppdrag på sms eller e-post.

- Oppdragene er fra seriøse oppdragsgivere, som for eksempel Ramirent og Biltema. Det gir meg en enkel tilgang på flere oppdrag, som jeg ikke ville visst om uten Swipload. Det er klart det er kjekt.

Transportørene bruker nå Swipload kostnadsfritt.

- Det koster meg heller ingenting å få varsler om oppdrag, eller å gi priser på oppdragene jeg kan ta. Og prisen jeg gir går direkte til oppdragsgiver – uten mellomledd, sier hun.

Ønsker du som transportør å bli varslet om maskinfraktoppdrag eller andre kan du legge igjen navn og telefonnummer i formularet nederst på siden for tilgang til Swipload. 

Les ellers mer om Swipload HER.

- Å kjøre bil er alt jeg bryr meg om, selv om det til tider kan være hardt å konkurrere med de store om oppdrag.

Marie Reime
Sjåfør og eier, Reime Transport

Ønsker du brukertilgang i Swipload?

Fyll ut feltene under så tar vi kontakt:

OBS! En del av policyen vår er å kvalitetssikre transportørene våre. Derfor må vi manuelt registrere deg i systemet vårt. Derfor kan det også ta noe tid før du hører fra oss, men vi gjør vårt ytterste for at dette ikke skal ta lengre tid enn én virkedag.