Mindre manuelt arbeid, bedre priser og lavere klima- og miljøutslipp er fokuset til Swipload. (Foto: Swipload)

Publisert: 11.05.21

Transportkjøp gjort enkelt

Slik bidrar Swipload til å effektivisere og forenkle arbeidshverdagen din.

Ansvarlige for innkjøp av transport opplever ofte en hverdag der mye tid blir brukt på mail- og telefonkontakt mot transportører, enten for å be om priser eller sjekke kapasitet.

Flere aktører benytter seg også totalt sett av flere forskjellige transportselskaper iløpet av et år.

I tillegg finnes det flere selskap med geografisk varierte transportbehov, der man den ene dagen behøver transport fra øst til vest, mens den andre fra nord til sør – og omvendt.

For dem som kan kjenne seg igjen i et eller flere av disse scenarioene er sannsynligheten stor for at Swipload kan være et godt verktøy i arbeidshverdagen deres.

Full digital plattform

Swipload er en 100 % browserbasert, moderne digital plattform. Det betyr at den er enkel å ta i bruk, ikke krever noen form for installasjon hos brukeren, og fungerer like bra på alle typer skjermflater.

- Bruker man Swipload eksponerer man transportbehovet sitt mot over 350 norske transportører iløpet av par tastetrykk. Løsningen dekker totalt sett publisering av fraktoppdrag, innkommende priser fra transportører, avtaleinngåelse, POD leveringsbekreftelse fra transportør, samt fakturering og utbetaling mellom partene, sier Stian Vere, CEO i Swipload.

- Brukere får en tidsbesparende effekt og bedre konkurranse på pris fra første stund. Samtidig er Swipload klima- og miljøvennlig å bruke, ettersom man finner kapasiteter som allerede er i trafikk.

Profesjonelle brukere

I dag brukes Swipload blant annet av Biltema Norge, Wittusen og Jensen, Ramirent, samt flere andre selskap med behov for transport - store som små. 

- Vi retter oss primært mot partifrakt, og kan kun brukes B2B.

- Selv om det er klare områder der Swipload passer best kan løsningen brukes av samtlige transportkjøpere – uavhengig av eksisterende transportavtaler, sier Vere. 

LES MER OM SWIPLOAD:

- Slik fungerer Swipload for transportører

- Slik fungerer Swipload for godshavere/kjøpere

- Dette er erfaringene Biltema Norge har fra å bruke Swipload

- Swipload gir brukeren en tidsbesparende effekt og bedre konkurranse på priser fra første stund. I tillegg er bruk av Swipload klima- og miljøvennlig, ettersom man finner kapasiteter som allerede er i trafikk.

Stian Vere
CEO, Swipload

Vil du vite mer? 

Fyll ut feltene i kontaktskjemaet under for å bestille en gratis demo av Swipload:

OBS! Til tider har vi mye å gjøre. Av kapasitetshensyn kan det derfor ta noe tid før du hører fra oss. Vi gjør vårt ytterste for at dette ikke skal ta lengre tid enn én virkedag.