Marius Nygård frakter stadig flere oppdrag via Swipload. (Foto: Swipload)

Publisert: 12.08.21

Ber flere maskinfrakt-aktører ta i bruk Swipload

Det publiseres stadig flere maskinfrakt-oppdrag i Swipload. – Andre transportører bør melde seg på, sier Marius Nygaard i transportselskapet Nygård AS.

Marius Nygård driver transportfirmaet Nygård AS, som blant annet spesialiserer seg på frakt av maskiner.

Selv om han i det daglige som oftest får fraktoppdrag via eksisterende kontakter og fornøyde kunder, kjører han nå stadig flere oppdrag gjennom Swipload.

Årsaken er en økning i antall maskinfrakt-oppdrag på plattformen.

- Det er ikke slik at jeg alltid kjører full bil selv om jeg er en del av et større transportselskap som sørger for et godt aktivitetsnivå. I de tilfellene jeg har plass finner jeg stadig oftere oppdrag via Swipload. 

Swipload er en logistikk-applikasjon som skaper direkte digital dialog mellom transportører og oppdragsgivere. I praksis gir Swipload enkel tilgang på flere fraktoppdrag til transportørene.

- Det fungerer utrolig greit. Jeg slipper også å tenke på fakturering, ettersom automatisk oppgjør og avregning er en del av løsningen.

Nytt samarbeid med Ramirent

For Nygård og transportører er bruk av Swipload kostnadsfritt. Prisen man gir på oppdrag går direkte til oppdragsgiveren. 

Nygård AS med ferdig pålastet bobil i Sørlandsparken i Kristiansand. (Foto: Swipload)

- Da blir ikke Swipload nok et mellomledd for oss transportører. Det er jeg fornøyd med, understreker Nygård.

Marius Nygård får både SMS og E-post fra Swipload ved nye oppdrag. Kan han påta seg oppdraget gir han pris direkte fra E-posten eller SMS´en.

- Jeg var nok litt skeptisk den første gangen, men etter å ha prøvd et par ganger kan jeg ikke si annet enn at det har fungert veldig bra. 

Nylig inngikk Swipload samarbeid med den kjente maskinutleie-aktøren Ramirent.

- Det er viktig for meg som transportør å vite at oppdragsgiverne hos Swipload er profesjonelle aktører, og ikke privatpersoner. Det handler om betalingsevne og seriøsitet.

Det er idag kun profesjonelle aktører som kan ta i bruk Swipload.

- Jeg vil anbefale alle typer transportører om å bli en del av Swipload. Tjenesten er enkel i bruk, og helt klart formet etter å dekke behovene til oss som transportører, avslutter Marius Nygård.

- Jeg var nok litt skeptisk den første gangen, men etter å ha prøvd et par ganger kan jeg ikke si annet enn at det har fungert veldig bra. 

Marius Nygård
Nygård AS

Vil du vite mer?

Ønsker du brukertilgang i Swipload - Send oss en henvendelse i kontaktskjema HER, så tar vi kontakt.

OBS! En del av policyen vår er å kvalitetssikre transportørene våre. Derfor må vi manuelt registrere deg i systemet vårt. Derfor kan det også ta noe tid før du hører fra oss, men vi gjør vårt ytterste for at dette ikke skal ta lengre tid enn én virkedag.