Aktuelt

Ber flere maskinfrakt-aktører ta i bruk Swipload


Saken handler om:
Stadig flere maskinfrakt-oppdrag kjøres gjennom Swipload.
Swipload
Aktuelt

Ber flere maskinfrakt-aktører ta i bruk Swipload

Saken handler om:
Stadig flere maskinfrakt-oppdrag kjøres gjennom Swipload.
Swipload

Marius Nygård driver transportfirmaet Nygård AS. Nå finner han stadig flere fraktoppdrag via Swipload.

Marius Nygård driver transportfirmaet Nygård AS, som spesialiserer seg på maskinfrakt.

Til vanlig får han nye fraktoppdrag gjennom eksisterende kontakter og fornøyde kunder. I det siste har han skaffet seg stadig flere fraktoppdrag gjennom sin brukerkonto hos Swipload.

Årsaken er en økning i antall maskinfrakt-oppdrag på plattformen.

- Jeg kjører ikke alltid full bil selv om jeg er en del av et større transportselskap. I de tilfellene jeg har plass på bilen finner jeg stadig oftere oppdrag via Swipload.

I praksis gir Swipload transportører enkel tilgang på flere fraktoppdrag fra oppdragsgivere og bedrifter over hele landet.

- Det fungerer utrolig greit. Jeg slipper også å tenke på fakturering, ettersom automatisk oppgjør og avregning er en del av løsningen.

Nytt samarbeid med Ramirent

For Nygård og transportører er bruk av Swipload kostnadsfritt. Prisen man gir på oppdrag går direkte til oppdragsgiveren.

Nygård AS med ferdig pålastet bobil i Sørlandsparken i Kristiansand. (Foto: Swipload)

- Da blir ikke Swipload nok et mellomledd for oss transportører. Det er jeg fornøyd med, understreker Nygård.

Han får både sms og epost fra Swipload ved nye oppdrag. Kan han påta seg oppdraget gir han pris direkte fra E-posten eller SMS´en.

Jeg var nok litt skeptisk den første gangen, men etter å ha prøvd et par ganger kan jeg ikke si annet enn at det har fungert veldig bra.

Nylig inngikk Swipload samarbeid med den kjente utleie-aktøren Ramirent.

- Det er viktig for meg som transportør å vite at oppdragsgiverne hos Swipload er profesjonelle aktører, og ikke privatpersoner. Det handler om betalingsevne og seriøsitet.

Swipload er en logistikk-applikasjon som skaper direkte digital dialog mellom transportører og oppdragsgivere. Bruk av Swipload er kun forbeholdt profesjonelle aktører.

- Jeg vil anbefale alle slags transportører å bli en del av Swipload. Tjenesten er  helt klart formet etter å dekke behovene til oss som transportører, avslutter Nygård.

Vil du vite mer om hvordan vår løsning kan forenkle og effektivisere din arbeidshverdag?

Book demo av Swipload