Publisert: 27.09.20

All-time high i Swipload

Swipload med rekord-uke og ny transportør-milepæl.

Siste uken av September gav det høyeste aktivitetsnivået på Swipload siden plattformen ble lansert våren 2020.  

Gjennom uken ble 11 forskjellige transportoppdrag eksponert og publisert mot Swiploads liste av transportører, som nå teller over 250 stykk i antall.

- Et gjennombrudd

- Dette viser at vi nå er iferd med å få et aldri så lite gjennombrudd, sier daglig leder i Swipload Stian Vere.

Han er svært fornøyd med aktiviteten, og forklarer at Swipload nylig har hatt et økt fokus på å utvikle plattformen for å gjøre den enda enklere i bruk.

Dermed har flere nye funksjoner i Swipload kommet til, blant annet mulighet for å gi motpris på forespørsler, enklere og mer oversiktlig publisering av oppdrag, samt mulighet for å gi pris direkte via SMS.

Daglig leder i Swipload Stian Vere.

- Dette gjør det enda enklere for brukerne våre. Vi har en kontinuerlig dialog med flere av dem, og vi får ofte gode innspill slik at vi kan lage en løsning som er så godt tilpasset både transportør og godshaver-siden som mulig, forklarer Vere.

Stadig flere vil prøve

Siden oppstart har nå over 250 transportører registrert seg med gratis brukerkonto hos Swipload.

- Vi har skapt en tjeneste hvor transportører får mail og sms hver gang et oppdrag blir tilgjengelig for dem. Da kan stadig flere transportører nå få en enklere og tryggere jobb med å finne flere godsoppdrag de kan tjene penger på. Dette tror vi er attraktivt – spesielt for énbils-eierne og mindre transportfirma.

Swipload sørger for automatisk avregning og utbetaling av transportoppgjøret. 

- Dermed er vi også en administrativ tjeneste. Vi skal ha fokus på å gjøre hverdagen enkel, oversiktlig og mer effektiv for transportøren og varegodshaveren.

Flere nye funksjoner i Swipload har kommet til, blant annet mulighet for motpris på forespørsler, enklere og mer oversiktlig publisering av oppdrag, samt mulighet for å gi pris direkte via SMS. Vi er iferd med å få et aldri så lite gjennombrudd.

Stian Vere
Swipload

Vil du vite mer?

Ønsker du brukertilgang i Swipload - Send oss en henvendelse i kontaktskjema HER, så tar vi kontakt.

OBS! En del av policyen vår er å kvalitetssikre transportørene våre. Derfor må vi manuelt registrere deg i systemet vårt. Derfor kan det også ta noe tid før du hører fra oss, men vi gjør vårt ytterste for at dette ikke skal ta lengre tid enn én virkedag.